НС “Спорт и сигурност” откри нова спортна зала

Камион за сладоледи прегази възрастен мъж в Сандански
February 2, 2018
Извънредно! 4-годишният син на министър Ивайло Московски загина днес
February 2, 2018

Национален Съюз „Спорт и Сигурност“ откри официално новата си спортна зала, която се намира в град Сандански, в сградата на ГУМ, етаж 3.

Сдружението е учредено в обществена ползва с идеални цели – затвърдяване и развитие на Физическото възпитание и спорта сред всички слоеве на обществото. То организира и участва в редица спортни и обществени мероприятия. В изцяло обновената спортна зала любителите на спорта могат да практикуват бойни изкуства и самоотбрана, кросфит тренировки, специално организирани занимания тип военно обучение, както и за първи път в община Сандански бодигард училище.

 

 

 

В спортната зала ще се провеждат разнообразни, групови и индивидуални спортни занимания, ръководени от квалифицирани и добре подготвени инструктори. Тренировките са насочени към мъже, жени и деца от всички възрастови групи. Освен разнообразните и ежедневни спортни занимания сдружението подготвя организирането на редица спортни форуми и състезания, които ще се проведат през настоящата 2018 година на територията на община Сандански. Целият екип вярва силно в обществената роля на спорта, затова е и силно мотивиран в работата си и постигането на своите идеални цели.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!