Няколко дни забавления за Деня на детето в Сандански

Нено “куция” от Селище преобърна камион край благоевградското село Изгрев
May 22, 2018
Слави Трифонов дава цялата печалба от концерта в Лондон на децата с увреждания
May 22, 2018

Малки и пораснали ще се върнат назад във времето със „Забравените игри на Свети Врач“

Няколко дни забавления, танци и игри очакват всички деца на община Сандански на 31 май и 1, 2 и 3 юни.

На 31 май инициативата „Помогни без причина“ и Сдружение „За промяна“, с подкрепата на община Сандански канят малки и големи на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ, който ще се проведе от 19:30 ч. на Летен театър – Сандански. Участие в него ще вземат Александрина Макенджиева, Невена Пейкова, Петя Карамфилкова, ТФ „Хоуп“, ТФ „Феерия“, ТС „Празник“, ВГ „Звънче“ и Духов оркестър.

За да помогнете на деца в нужда, може да си закупите „усмивка“ /билет/ от Туристически информационен център /до ГУМ/ или на място в деня на концерта на цена 2 лв.

На 1 юни Археологически музей – Сандански и община Сандански, с подкрепата на Парк хотел „Пирин“  организират „Забравените игри на Свети Врач“. Игрите започват от 10:00 ч. до 14:00 ч. в парк „Свети Врач“ /пространството между езерото и градски басейн/, където малки и големи ще имат възможност да се върнат назад във времето с игрите на децата от началото на 20 век.

Със „Забравените игри на Свети Врач“ ще бъде поставено началото на тридневно забавление.

Децата отново ще имат възможността да се забавляват с кауза. Благотворителната инициатива „Помогни без причина“ ще „потопи“ децата в магията на детството на 1, 2 и 3 юни в парка с водни игри, караоке, състезания и вълшебства.

На 1 юни Парк хотел „Пирин“ обявява специални преференциални цени за всички деца, които ще посетят басейна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *