Нашата медия стана партньор на сдружение “Защото Можем”

Община Сандански печели за втора поредна година престижната награда
December 13, 2018
Два часа дебати! Д-р Алексиев остана безработен, жители на Петрич и Сандански с подписка
December 13, 2018

Вчера вечерта участниците на сдружение “Защото Можем” се срещнаха с главният редактор на нашата медия, като се споразумяха да работят заедно занапред.

Идеята на сдружението е изцяло за благотворителни цели. В него членуват малки и големи от град Петрич, а от днес вече ще може това да се случва и в Сандански.

В момента членовете на сдружението в град Петрич изработват играчки, които ще бъдат продавани тази събота на благотворителния концерт в Благоевград, който е в подкрепа на Крум. Играчките са 200 на брой и ще се продават за 5 лв. Концерта е от 18:00ч. в зала “Пейо Яворов”, където участие ще вземат и талантливите рапъри БНР.

Другата кауза в момента е “Бъди човек”, където се набират хранителни продукти за възрастни и самотни хора в община Петрич и село Пирин. В случай, че се съберат повече продукти, сдружението е готово да подаде ръка и на жители от град Сандански.

Една от първите идеи като съвместен проект между Николай Милюков, Анастасия Попова и Митко Станоев бе поставянето на метално кубче за събиране на пластмасови капачки.

Със партньорството между вокс64 и сдружение “Защото Можем” благотворителностите ще нарастват и в община Сандански.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *