Момиче се разхожда голо по улиците

Арести на Митничари на ГКПП – Кулата!
June 13, 2017
Община Сандански ще приема сигнали за бездомни кучета
June 14, 2017

Голото момиче, което вчера тръгна по пловдивските улици чисто голо, е от Ловеч, разкриват източници на. Девойката била ментално здрава, а постъпката й се дължала на злоупотреба с тежки наркотици. “Като всяка модерна дама на нейната възраст, дошла под тепетата, да се забавлява, употребата на забранени стимуланти никак не й е чужда”, коментира наш читател, който твърди, че я познава. В профила на девойката във фейсбук се вижда, че тя е запленена от черните магии и шаманството. Девойката се подвизавала под тепетата заради лесния достъп до “бонбонки” (синтетична дрога под формата на хапчета) и дискотеките с транс музика.

“Въпросното момиче беше в събота вечер в “Плазма гардън” и я изгониха на 4-5 пъти, защото беше прекалила с медикаментите. Дори влезна в заведението от страната на тоалетната тихомълком, но пак беше изгонена. Беше взела нещо, само тя си знае какво. Ето го и крайния резултат…. “, пък пише потребител в мрежата.

Вчера младото момиче шокира шофьори и минувачи по булевард „Източен”, след като се пусна, както майка я е родила. Момичето съвсем невъзмутимо си вървяло по велоалеята край стадион „Христо Ботев”, а младежи дори са си направили селфи с нея. След това тя е продължила по пътя си, като дори клаксоните на автомобилите не са я смутили.

източник: glas bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *