Младежи ГЕРБ ще проведат зимен университет в Сандански

Танцьори от Петрич представят традициите ни в Пекин
February 22, 2018
Александър Манолев: За последните 10 г. Германия, Австрия и Холандия са инвестирали над 16 млрд. евро в икономиката ни
February 24, 2018

Младежи ГЕРБ ще проведат 9-ия Зимен университет в Сандански на 24 и 25 февруари. Форумът се организира съвместно от Младежи ГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

Събитието ще открие зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов. В откриването ще участват още председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България Богдан Мирчев, кметът на Сандански Кирил Котев, кметът на община Благоевград Атанас Камбитов и народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.

По време на форума над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с политиката, Европейския съюз, икономиката и културата. Сред основните акценти на конференцията ще бъде Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети.

Сред гост-лекторите на форума са министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, председателят на Комисията по образувание и наука в Народното събрание Милена Дамянова, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и др.

Събитието ще бъде открито на 24.02.2018 г. (събота) от 9:30 часа, в парк-хотел „Пирин“ в гр. Сандански.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *