Лятно кино под открито небе в Сандански 10-12 юли

Бербатов подписва с Берое за 6 месеца
July 3, 2017
Георги Манолев: Очакваме нов треньор във Вихрен
July 3, 2017

На 10, 11 и 12 юли, със съдействието на община Сандански, всички любители на киното ще могат да се насладят на прожекции на открито.

  • 10 юли 2017 г. , 21:30 ч. Летен театър, гр. Сандански – „БЕНЗИН“, с участието на Асен Блатечки, Майкъл Медсън, Калин Врачански, Башар Рахал. Филмът проследява историята на един запален по състезанията пилот и в същото време механик, който е бил в затвора 15 години. След като излиза, той иска да изпълни обещанието си към починалата си любима – да прослави името и, да полети отново в нелегалните състезания и да върне правосъдието.
  • 10 юли 2017 г., 23:20 ч. Летен театър, гр. Сандански – „ЛЕТОВНИЦИ“, с участието на Станимир Гъмов, Анета Сотирова, Китодар Тодоров, София Бобчева, Милена Аврамова и Елица Григорова. В малък семеен хотел в градче край морето ваканцията събира случайна група от гости. Всички искат да преживеят едно незабравимо лято. Поредица от комедийни ситуации поставя на изпитание представата на всеки от тях за себе си и за щастието. Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие частици истини за днешното българско общество. Ще се убеди, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.
  • 11 юли 2017 г., 21:30 ч. Летен театър, гр. Сандански – „ЛЕТОВНИЦИ“.
  • 11 юли 2017 г., 23:30 ч. Летен театър, гр. Сандански – „ВОЕВОДА„ с участието на Зорница София, Валери Йорданов, Горан Гунчев, Димитър Селенски. „Воевода“ е български игрален филм по спомени на очевидци и разказа „Румена войвода“ от класика Николай Хайтов, който разказва истинската история на Румена – майка, принудена да остави дете и дом и да оцелява в суровия мъжки свят на 19 век. Тя предвожда чета и налага свое правосъдие в завладяната от Османската империя България. Подготовката на зрелищната продукция от зародиша на идеята за филм до днес отнема на режисьора Зорница София повече от 7 години.
  • 12 юли 2017 г., 21:30 ч. Летен театър, гр. Сандански – „БЕНЗИН“.
  • 12 юли 2017 г., 23:20 ч. Летен театър, гр. Сандански – „ВОЕВОДА“.

Цена на билета –  6 лв.

Билети може да закупите в Туристически информационен център, гр. Сандански /до сградата на ГУМ/ или един час преди прожекцията на място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *