Локомотив Дамяница приземи “Орлите” от Лебница

Преминахме към лятно часово време
March 28, 2021
Талантливи деца от Благоевград продължават в “България търси талант”
March 28, 2021

Lebnica

В днешната среща Орел Лебница загубиха с 2-0 от Локомотив Дамяница. Домакините излязоха на терена с новите екипи осигурени от спортен букмейкър и изцяло ново лого на отбора.

Срещата започна доста предпазливо и без острота до средата на първото полувреме за двата отбора. в 33-та минута Георги Дончев откри резултата със страхотен удар, който остави непосилен стража на “орлите”. След което последваха удари на домакините от Васил Ташев, Боян Атанасов и Николай Стоянов, но без резултат.

На почивката двата отбора получиха футболни топки от кандидат депутата Стоян Стоев.

Второто полувреме започна с атаки от двата състава и груби влизания. На няколко пъти съдията отсъди спорни топки, които разгневиха домакините. До средата на втората част “орлите” имаха претенции за нарушения, които така и не получиха. В 76-та мин. Илиян Джавалеков преодоля половината отбор на домакините, след което излъга стража и отбеляза второто попадение в срещата. Определено това попадение ще бъде запомнено от зрителите на двубоя.

Няколко минути след попадението се стигна до скандал между футболистите на двата отбора. Опитните играчи Боян Атанасов и Александър Николов се хванаха за гушите, а останалите играчи също си изпуснаха нервите. Споровете принудиха на терена да влязат охранителите, резервите и треньорите на двата тима.  След петминутен спор главния рефер показа червени картони на Атанасов и Николов.

Домакините останаха крайно разочаровани от съдийството, което на няколко пъти ги ощети.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *