Лек автомобил излетя от ГП Е-79 при рисково изпреварване тази сутрин

Днес светът празнува Хелоуин
October 31, 2017
Четири първи награди във втория BG Music Festival
October 31, 2017

Лек автомобил “Фолксваген Голф” излетя от ГП Е-79 при рисково изпреварване тази сутрин, по чудо 52-годишният му водач не е пострадал.

Поредният пътен инцидент край Благоевград тази сутрин стана към 8.15 ч. тази сутрин в участъка между Симитли и разклона за с. Железница. На прав участък водачът му Ю.Ч. предприема изпреварване, но вижда насреща му товарен автомобил.

За да избегне челен сблъсък завива наляво и излита от пътя в храстите. За негов късмет мантинелата започва малко-по-напред, фолксвагенът минал отляво на нея, след което е спрял в канавка под пътя.

Водачът се е отървал само с уплаха, пробата му за алкохол с полевия тест е отрицателна. Шофьорът е от Сатовча, тръгнал по работа за Благоевград, катастрофирал на 10 км преди да стигне до областния център.

На място пристигна екип на Пътна помощ, който умуваше как да достигне и извади падналия в канавката лек автомобил. Това е втора катастрофа в рамките на 2 часа край Благоевград.

Към 6 ч. тази сутрин микробус, превозващ хляб, се заби в указателна табела на АМ „Струма” на 5 км преди Благоевград, но от север. /БГНЕС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *