Конкурс за фотографи по повод 5 юни- Световния ден на околната среда

17-годишен младеж го загази здраво! Задържаха го за…
April 13, 2018
Затруднено движение в Кресненското дефиле заради ремонт
April 13, 2018

В  Благоевград стартира конкурс за фотографии по повод Световния ден на околната среда, който се отбелязва на 5 юни. Всеки желаещ може да кандидатства със снимка или видео, които трябва да  показват начина, по който се допринася за опазване на околната среда. Снимките ще бъдат включени в календара на Еко Партнърс за 2019 г.

Участие в конкурса може да вземе всеки, който обича да снима и да показва красотата на природата през обектива. Няма възрастови ограничения. Изискванията към материалите на участниците са свързани с размера на снимките, който трябва да бъде 31*47 см. Те трябва да бъдат  заснети с резолюция 3602 x 5398 пиксела или най-близката. Матрицата на фотоапарата трябва да бъде зададена на съотношение 2:3. Снимките трябва да са във формат JPEG,  а видео материалите трябва да бъдат с продължителност до 1 минута. Към всяка фотография или видео трябва да има и заглавие, както и кратко описание на сцената и  мотивацията на участника за избор на кадър, място, обект.

Всеки, който желае да се включи, трябва да посочи трите си имена, телефон за връзка с автора и населено място.  Материалите трябва да се изпратят  на имейл office@ecopartners.bg  до 1 юни /петък/  2018 година.

Авторите на  12 печеливши снимки  и на  3 видео материала  ще получат парични награди в размер на 100 лв., както и материални подаръци от Еко Партнърс.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 5 юни 2018г., когато се отбелязва Световният ден на околната среда в сайта на Еко Партнърс, както и в тяхната прилежаща фейсбук страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published.