Коледа мина! Казусът с д-р Г. Алексиев продължава

Простреляният мъж е транспортиран за “Пирогов” с опасност за живота
December 26, 2018
Ани Салич към политиците: Защо нашите политици продължават да молят за даренията на българина?
December 26, 2018

dav

Утре (27-ми декември) общинските съветници заедно с кметът Кирил Котев, д-р Г. Алексиев и д-р И.Тонев ще дебатират отстраняването на хирурга.

Припомняме, че в началото на месеца, д-р Г. Алексиев не получи преподписване на своя договор с МБАЛ “Югозападна” болница, гр. Сандански. В курортното градче пациентите на професионалистът-хирург се вдигнаха на протест. След тридневен протест кметът Котев извика двамата професионалисти на среща в залата на ОбС- Сандански, където бяха извикани и част от общинските съветници.

В рамките на два часа д-р И. Тонев сподели част от причините, които са го накарали да не подпише нов договор на хирурга. В отговор д-р Г. Алексиев заяви, че професионализмът няма нищо общо с характера му. Въпреки дебатите не се стигна до споразумение между двамата. А още на следващия ден бяха назначени двама хирурзи на мястото на отстранения лекар.

На извънредната сесия на ОбС- Сандански през този месец, протестиращите отново се вдигнаха в подкрепа на д-р Г. Алексиев, който вече повече от 3 седмици не е лекар в МБАЛ “Югозападна” болница, гр. Сандански.

Утре се свиква извънредна сесия, на която единствена точка е отстраняването на д-р Г. Алексиев.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.