Кметът на община Петрич благодари на ОПУ-Благоевград за ремонтирани пътища

Санирането в Гоце Делчев продължава с пълни сили
August 9, 2016
Силен шамар за ОФК “Вихрен”
August 10, 2016

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков изпрати благодарствено писмо до служителите на Областно пътно управление – Благоевград за предприетите действия за възстановяване на асфалтовата настилка и подобряване състоянието на участъци от републиканската пътна мрежа, преминаващи през общината.

През последните месеци от бюджета на АПИ чрез програмата за текущ ремонт и поддържане са предприети мерки за по-удобното и безопасно шофиране по третокласните пътища III-108 – в участъка от град Петрич до разклона за Рупите, както и на път III-198 от Гоце Делчев през Петрич до Златарево.

В писмото си кметът Бръчков подчертава, че с ремонтирането на отсечките се подобряват условията за бизнес в общината и не се търпят загуби от ползването на обходни маршрути.

„Освен всичко това качествената и бързо извършена работа допринесе за подобряване облика на община Петрич. Това подпомага усилията на общинската администрация, да затвърди Петрич и региона като привлекателна дестинация, предпочитана от туристите предвид географското й разположение, историческите, културни и природни забележителности“, пише до служителите от ОПУ-Благоевград кметът Димитър Бръчков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.