Зам. Председателя на ПГ РЗС в ОБс – Сандански, Костадин Станоев отпразнува 33-ия си рожден ден с грандиозно парти в гр. Мелник

Интервю с Крисия Димитрова
February 12, 2016
Strong Fitness & Spa официално отвори врати
February 15, 2016

Общинският съветник държа пламенна реч и обяви публично за първи път създаването на сдружение с нестопанска цел – Национален Съюз „Спорт и Сигурност”
На 12.02.2016г. общинският съветник, Костадин Станоев навърши христова възраст. На връх 33-ия му рожден ден присъстваха съпругата му Христина, роднини, приятели и видни личности от областта. Пред гостите той държа пламенна реч и сподели, че днес има двоен повод за празнуване. Към всички гости той се обърна с думите:

„Скъпи приятели!

Благодаря ви, че уважихте моят празник!

Днес аз има двоен повод за празнуване. На същата тази дата през 1809г. се ражда 16-ия президент на САЩ, Ейбрахам Линкълн, по-известен с прякора си Честния Ейб или Великият Освободител. Той е бил изключителен политик, умело балансирал между конкуриращи се идеи и обединявал хората в името на общата кауза. Най-известен остава в световната историята с това, че слага край на робството в САЩ с подписването на декларацията за освобождение.12721710_10204108520073107_469127787_n

На 12 февруари през 1854г. е роден и апостолът на вътрешната революционна организация, а именно държавника Стефан Стамболов. Той остава запомнен в историята с участието си в подготовката на Старозагорското и Априлското въстание. Десетилетие по-късно става Министър-Председател на освободена България. Стамболов се нарежда също така и сред основоположниците на икономическия и културен подем на страната ни. При всичко казано от мен до тук аз мога само да се гордея, че съм се родил на тази светла датата. В знак на почит вдигам наздравица и ви благодаря още веднъж, че споделяте радостта ми. Наздраве, приятели!…….

Избрах датата 12 февруари за да споделя пред всички вас и създаването на сдружение с нестопанска цел, работещо в обществена полза, Национален Съюз „Спорт и Сигурност” защото на същата тази дата през 1991г. се създава Национална Служба Борба с Организираната Престъпност.”

Екс разузнавача от 68-ма бригада специални сили добави още:

“Ще представлявам Национален Съюз „Спорт и Сигурност” в качеството си на Председател на управителния съвет. В съюза функционират две основни секции, това са секция „Спорт” и секция „Сигурност”. Секция спорт ще се ръководи от моите верни приятели Антонио Василев и носителя на черен колан 2-ри дан по шотокан карате, Асен Георгиев и двамата са членове на управителния съвет. Секция сигурност ще се ръководи от Президента на съюза, М-р Асен Димитров. НССС ще преследва целите си като подобрява нивото на физическото възпитание и спорта в Сандански, а в последствие и извън него от една страна и от друга, ще разработва системи и стратегии за подобряването на сигурността с цел превенция.”12695854_10204108519353089_898335323_n

След пламенната реч, последвана от бурни аплодисменти, празненството продължи до ранни зори. Сред Вип гостите се откроиха общинските съветници от РЗС-Сандаснки, г-н Калин Терзийски и г-н Илия Георгиев, директорът на финансов център Алианц-Сандански, г-н Митко Киров, невролога д-р Павлин Павлов и чаровната му съпруга Емилия, г-н Георги Кунчев – шеф на туристическа агенция и др. Те поздравиха рожденика с македонски песни и спретнаха кръшни хора под съпровода на музиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *