Жестока катастрофа потопи Е-79 в кръв!

Сузанита: Питат ме дали имам лична карта – чертая си само с дебитна
July 24, 2017
Феноменално плуване на Антъни Иванов на 200 метра бътерфлай
July 25, 2017

Тежка катастрофа е станала на международния път Е-79 между Монтана и Враца, съобщава „Булнюз“. Камион е ударил две коли с висока скорост, като един от автомобилите се е обърнал на пътя. От силния сблъсък колите са изхвърчали от шосето. Едната от тях е „Пежо“ със софийска регистрация, но другата е смазана и не личи номера й. На този етап е ясно, че камионът се е движел към Враца, а леките автомобили в обратна посока.

Тежкият инцидент е станал на кръстовището за Вършец, близо до село Сумер.  Лек автомобил „Пежо“ е излязал от разклона за Вършец и се е опитал да се включи в движението по главния път, където бил пометен от камиона. Две пожарни и три линейки са пристигнали на мястото на инцидента. На място е загинал шофьорът на „Пежо“-то, а в болница е закарана неговата спътничка в тежко състояние.

Патрули на пътна полиция са отцепили лентата, в която са обърнатият камион и двете смазани коли. Минаването през участъка е силно затруднено, тъй като се извършва само в едната лента, като ченгетата периодично пропускат колоната от камиони и леки автомобили.

Leave a Reply

Your email address will not be published.