Микробус се преобърна след удар в цистерна край Благоевград
June 2, 2017
Задържаха 13 бежанци тази сутрин край Сандански
June 3, 2017

Водещи на първото издание на националния музикален фестивал за модерна комерсиална БГ музика – BG Music Festival, ще бъдат IVY и NEGY. Форумът ще се проведе следващата седмица в  град Сандански, като на 9 юни (петък) ще бъде Конкурсната вечер, а на 10 юни (събота) ще се състои Галавечерта.

Ива Атанасова IVY е доказан водещ и журналист с богат опит. През последните 10 години тя е работила в едни от най-рейтинговите предавания в трите най-големи национални телевизии в България – NOVA TV, bTV и TV7. В музикалния бизнес тя е позната като HIP-HOP и R&B артист-изпълнителка с редица успешни проекти зад гърба си, осъществени в колаборации с едни от най-изявените рапъри в историята на съвременната комерсиална БГ музика, сред които имена като KRISTO, DIM4OU и други. IVY е и най-актуалният моден стилист в шоубизнеса, собственик на LOOK AT ME Beauty & Styling Agency, носеща името на сингъла й с DIM4OU. Ива се грижи лично за външния вид, визията и красотата на най-популярните артисти-изпълнители, личности и звезди у нас.

Филип Петров- NEGY е рап изпълнител, добил популярност с групата си FARS. Те са част от лейбъла ILLMATE и могат да се похвалят с цели три албума. Участвали са на престижни международни фестивали в Букурещ и Белград и са подгрявали концерти на световните звезди Method Man & Red Man, House of Pain, Delinquent Habits, Onyx, Das Efx и много други. NEGY е познат и като водещ на сутрешния блок на култовата телевизия ММ. Освен това има богат опит като host на редица събития – Legion Run, 359 HipHop Awards, Sprite Graffiti Fest, концерти, модни събития и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *