Илиян Илиев – Рони завърши кариерата си с бенефис

62 – годишна петричанка спечели 1 милион лева от лотарията
November 19, 2018
Камери пазят кенгуруто Кики и компания от вандали
November 19, 2018

Култовият рефер от Сандански Илиян Илиев, известен повече като Рони Тайсъна приключи с футболното съдийство. Вчера за последно любимецът на Спортното училище(и не само), бе рефер на срещата между  Еделвайс Поленица и Спортист Струма от областните групи. Гостите спечелиха с 5:2 на терена с изкуствено покритие в Сандански.

Илиян Илиев завършва съдийската си кариера след цели 15 години по терените . Има безброй мачове в областните групи,  свирил е на деца и юноши , и на  много международни турнири. Дебютът му във “В”група е между Миньор Бобовдол и Хебър Пазарджик, които завършват с резултат 4:1 през 2010 година.

На Рони му бе връчена статуетка от Ос на БФС  Благоевград за цялостен принос към съдийството. Това стори шефът на реферите в Сандански Николай Марков. Той е началник на Рони и в спортното училище в курортния град. След футболната среща, Рони отпразнува своя бенефис с пищен банкет. Големият футболен съдия от Сандански бе уважен от Георги Жежев – секретар на община Сандански, Кирил Орманлиев – треньор и играч на “Струма”, Костадин Миндов – бивш съдия и играч на “Левуново”, Иван Цветанов – треньор на “Еделвайс” Поленица, Иван Бабанов дългогодишен съдия и настоящ делегат, Никола Петков – Лябата, Христо Кесаров, Николай Марков и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *