Грешни слухове по адрес на ПТГ Сандански

Седмичен хороскоп за 6-12 юни
June 5, 2016
ЛЮБОПИТНО! Къде в България жените правят най-много секс
June 6, 2016

Колективът и Ръководството на Професионална техническа гимназия град Сандански, се чувстват задължени  пред обществеността на град Сандански да опровергаят носещи се  неверни слухове, относно бъдещето на училището.

Заявяваме  най-категорично, че Професионална техническа гимназия няма да бъде закрита или слято с друго училище  и всичко което се говори в тази връзка е плод на злонамереност и нелоялна кампания за прием 2016/2017 година.

Гимназията има обявен прием за тази година, одобрен и разрешен от РИО – Благоевград и Министерството на образованието и науката-град София.

Напълно отговорно заявяваме, че към училището има  проявен интерес от ученици  в 7-ми  и 8-ми клас от различни училища в общината. Макар и в труден период, ПТГ е училище с традиции и доказани резултати и така лесно не може да бъде изтрито като образователна институция в град Сандански.

Обръщаме се към всички Директори и Учители – Нека да водим кампания за прием на база професионализъм, а не на злонамереност, лъжи и манипулации. Ние сме хората, които трябва да възпитаваме на честност, достойнство и морал! Такъв ли морал показваме на децата, на това ли ги учим, с това ли ще ги привлечем в нашите училища ? Да оставим децата да направят  своя избор свободно, да не губим човечността в себе си, да бъдем и честни пред нашите ученици.

Призоваваме да се спрат всякакви лъжи, относно закриването на Професионална техническа гимназия, да се спре с манипулациите и неверните слухове, които имат за цел да очернят училището. Нека децата да изберат училище не – в което се лъже  и манипулира, а училище в което се работи по-добре.

Докажете че сте професионалисти и достойни педагози! Не разочаровайте учениците, които ще поверят образованието си на Вас!

1 Comment

  1. Princess says:

    Всичко друго има в даскалите на ПТГ , но не и красота, човечност, достойнство и професионализъм ! С какви очи продължавате да давате изявления с два класа!!! Това и в селско училищего няма! Докога ще лазите пред общината и РИО шефа, докога директорите на другите две гимназии ще ви дондуркат!!!!!!¡!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *