Гимназия ,,Яне Сандански” отново надви ЗПГ ,,Климент Тимирязев”

Александър Манолев подари 1150 гербера на дамите в Сандански по случай 8 март
March 8, 2017
Феноменална победа на Барселона срещу ПСЖ
March 8, 2017

futbol haftanin programi 2 6643723_4021

Днес се проведе футболната среща между гимназиите в град Сандански за учениците от старша – възраст. Победата отиде за пореден път в гимназия ,,Яне Сандански’’, които спечелиха с 4:2.

В началото на първото полувреме, двата отбора стояха като равни и си разменяха по няколко неточни удари. но пробив на Георги Митрев последван от удар, който беше спасен от вратаря Георги Ставрев, но отбитата топка попадна на крака на миналогодишния голмайстор С. Атанасов, който откри резултата за 1:0.

Минути след гола на С. Атанасов, отборът на ЗПГ ,,Климент Тимирязев’’ отвърна на огъня с огън. След изпълнен пряк свободен удар от А. Бачваров, топката намери гредата, а след това попадна в краката на Г. Стоянов, който изравни резултата.

Преди края на първото полувреме, учениците от гимназия ,,Яне Сандански’’ отбелязаха още два гола дело на П. Дънгов и Р. Гаджовски. Двата гола бяха допуснати по идентичен начин след грешки в защитата на ЗПГ.

Още от започването на второто полувреме губещият отбор на Е. Терзийски отправи няколко удара към вратата, но неуспешни. Тогава при рикошет на двама играчи топката попадна в Б. Костадинов, който с едно докосване намери А. Бачваров, а той с хубав пас изведе И. Колев на празна врата и реализира за 3:2.

По средата на второто полувреме темпото на двата отбора намаля, а учителите по физическо възпитание и спорт (треньорите) дадоха възможност и на резервите. След страхотен удар на Д. Кирилов, който попадна в мрежата, гимназия “Яне Сандански” затвори мача с 4-2.

 Двете гимназии пратиха по една възраст на областното, след като мач на младшата възраст не се игра и учениците от ЗПГ ,,Климент Тимирязев’’ взеха победата служебно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *