ФК Левуново 2014 натика ФК Еделвайс Поленица на дъното

(ВИДЕО)Антонио Коларов неспира да дерзае за футболно игрище в кв. “Изгрев”
October 15, 2016
Мнозина санданчани вдигнаха ръце от силната музика в кв. “Изгрев”
October 16, 2016

Днес се изигра дербито на опашката в “Б” ОФГ Благоевград – “Струма” 1 между ФК Левуново 2014 и ФК Еделвайс Поленица. Този мач имаше голяма тежест и за двата отбора, заради важните 3-точки.

Още от началото на двубоя от Левуново се хвърли в атака и на два пъти Г. Батев изведе Н. Съловски, който не успя да се разпише. В 10-та мин. отново Н. Съловски се излезе срещу врата за трети път и даде преднина за отбора му.

Този гол определено даде самочувствие на домакините и те заиграха по-остро в атака. В 18-та мин. грубо нарушение срещу Б. Киров, даде поредна ситуация за домакините. След центриране на задната греда Б. Киров даде втори гол преднина преди почивката.

Второто полувреме започна равностойно, но след остро центриране на Г. Батев И. Симеонов вкара страхотно попадение с глава и домакините поведоха с 3-0.

По-средата на втората част “Нево” бе фаулиран в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Ударът от бялата точка изпълни Г. Батев, който с лекото отбеляза за 4-0.

Малко преди края С. Иванов се разписа след страхотен пас от крилото, което бе детска играчка за него.

В последната минута гостите върнаха едно попадение след грешка в защитата на Левуново. Д. Локов отбеляза последното попадение в двубоя.

Краен резултат: ФК Левуново 2014 5-1 ФК Еделвайс Поленица

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *