ВИДЕО: ЕГ ”Акад. Людмил Стоянов” организира “Работилница за добро”

Коледен базар в НХГ ,,Св. св. Кирил и Методи” Благоевград
December 16, 2015
Вкусът от едно време
December 22, 2015

На 21.12.2015 година от 10:00 часа във фоайето на Община Благоевград ще отвори врати  ”Работилница за добро” на учениците от Езикова гимназия ”Акад. Людмил Стоянов”.

Традиционният Коледен базар на  ЕГ ”Акад. Людмил Стоянов” тази година е посветен на дарителската кауза за ”Карин дом” – Варна.

Карин дом е иновативен център, който предлага едни от най-добрите практики и терапия за деца със специални нужди. Мисията на Карин дом е да подпомага социалната интеграция на децата и техните семейства. Карин дом е активна гражданска организация, която работи усилено и за изграждане на толерантност в българското общество към децата и хората със специални нужди. Работи с деца с физически, умствени и множествени увреждания от аутистичния спектър, с поведенчески проблеми, обучителни трудности.

Те са избрали да вървят по път, изпълнен със съпричастност, любов и състрадание, защото вярваме, че това е пътя, който ще допринесе човечеството до живее в един съхранен и справедлив свят.

Благодарности на родителите, учителите, Община Благоевград, на всички наши помощници, съмишленици и партньори от учениците на Езикова гимназия Благоевград.

Те Ви очакват в тяхната ”Работилница за добро”, за да продължът приятелството, споделянето и добротворството!

Leave a Reply

Your email address will not be published.