Духът на Рождество завладя гимназията в Симитли

Децата на Вихрен станаха шампиони на турнир в Петрич
December 16, 2017
Катастрофа в Кресненското дефиле, няма пострадали
December 17, 2017
Броени дни преди коледните празници в гимназията в Симитли се разнесе духът на Рождество.
Ученици показаха своите  артистични и ораторски възможности в мил празник, посветен на Коледа. Първата представителна изява на участниците в Клуб „Искам да разкажа” по проект „Твоят час” в СУ „Св.Св.Кирил и Методий”-град Симитли, бе под мотото „Мечта за Коледа – в бели стихове, в бели куплети“.
Сравнително новият клуб, сформиран през октомври тази година, представиха уменията, които са придобили за краткото време от 2 месеца. Коледни притчи, стихотворения, песни и забавна викторина  бяха подготвили младите разказвачи заедно със своята преподавателка Вяра Боянска за своите гости. Много смях и весело настроение се разнесе в училището, като младежите пренесоха всички на едно по- красиво и по- забавно място.
Както традицията на Бъдни вечер повелява беше разчупена питка с късмети, като парата се падна в директора на гимназията Таня Янкова. С пожелание за много топла и уютна Коледа, младежите изпълниха песента „Тиха нощ, свята нощ“, с обещанието  за повече добротворчество и красиви моменти през най- светлите празници в годината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *