Добротата в Сандански продължава! Още зарадвани деца и възрастни за Великден

Младежи от Петрич разплакаха възрастни хора с добротата си
April 9, 2018
Лека катастрофа между ТИР и лек автомобил
April 9, 2018

“В неделния ден, посетихме дома за деца с увреждания в с. Вълково, дома за възрастни в с. Петрово, с помощта на социален работник успяхме да се свържем и посетим и хора в затруднено положение в гр. Сандански и околните села! Като по пътя към всички тези хора успяхме да зарадваме и много случайни минувачи!

След днешния ден се чувствам изпълнена с много и различни емоции, чувствам се заредена и щастлива от всички усмивки които ни подариха, но и ми се плаче! Плаче ми се защото се срещнах с деца, които имат огромна нужда от внимание и ласка, предимно майчина, но са лишени от тази любов! С щастие ги приемат и от чужди хора, но не спират да чакат мама! Щастлива съм защото с присъствието ни и скромния жест към тях им подарихме поне малко щастие и топлина!

Този дом е само на 10 мин. път от Сандански, нека се сещаме за тези деца не само по празници, не само по повод, а всеки път, когато имаме свободно време! Вярвайте ми, тези няколко минути или часове, които бихте отделили, ще донесат много радост на тези прекрасни дечица! Времето, което бихте им отделили ще бъде най ценния подарък за тях!

Днес във Великденската инициатива се включи и пекарна Горан, като дари 150 вкусни хляба и направи търговска отстъпка от цената на произведените козунаци!

Благодарим ти Горан, благодарим ти, че подпомогна идеята и подари частица от себе на всички тези хора!
Поздравявам още веднъж и община Сандански, г-н Котев, комплекс Шатра Инфинити и Български Потребителски Център за прекрасният жест към всички тези хора!

Света има нужда от добро,от усмивки,от топлина,нека бъдем по добри,всеки ден!” сподели развълнуваната Марина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.