Депутатът Стефан Апостолов даде надежда на 4 семейства с кауза Ин витро

Багер се обърна и затисна мъж и 5-годишно дете
July 11, 2017
18-годишна катастрофира в тунел на Е-79 заради телефонен разговор
July 12, 2017
Най-младият депутат от Благоевградска област  Стефан Апостолов помогна на 4 семейства до момента за ин витро процедури. На две семейства от Благоевград, по едно от Бачево и Бургас той дари 50 % от заплатата си и подпомогна финансово млади хора, търсещи пътя към истинското щастие – да имат бебе. Да дарява всеки месец от заплатата си за инвитро, за да има повече деца в България, това Апостолов обеща в предизборната си кампания и даде урок на политиците как се изпълняват обещания, които сме свикнали да чуваме “на килограм” по време на изборна кампания.
 
Нещо повече. Стефан Апостолов е отправил и въпрос към здравния министър проф. Николай Петров за ин витро процедурите,  тъй като и обещанието  на ГЕРБ беше да се поемат на 100 % от държавата. „Това  ще ни нареди в топ 3 на Европа по най-много изплатени ин витро процедури от държавата”, смята депутатът. 
Той пита проф. Петров какви са реалните стъпки оттук нататък по промяна на Наредбата и кога де факто ще стартира.
Апостолов отправя въпроса си и заради десетките питания на хората по време на неговите приемни, които се интересуват за това  какви стъпки са предприети в тази посока.
 
Припомняме, че е в сила е и имейл адресът, който Стефан Апостолов в предизборната кампания обеща, че ще създаде, за да може всички хора, които имат нужда от помощта му за ин витро процедури да му пишат. Благородната кауза Стефан Апостолов приема за нормална човешка постъпка. Имейл адресът: invitro_apostolov@abv.bg ще бъде проверяван ежедневно лично от депутата, който ще се старае да помогне на повече семейства в нужда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *