Диляна Попова гола с “мафиота” Бербатов

Две малки деца загинаха при взрив в къща край Годеч
November 22, 2017
3400 декара нови гори залесява тази година ЮЗДП
November 22, 2017

Футболната звезда Димитър Бербатов пробива в киното с пура в ръка и топка в крака. Самият той се похвали с наближаващия му актьорски дебют. Бербо взе роля в българския филм “Революция Х”.

Комедията е дело на продуцента Димитър Гочев.Митко влиза в ролята на мафиотския бос Караваджо. Той неведнъж е разсмивал бившите си съотборници от Манчестър Юнайтед, когато се е правил на легендарния герой Дон Корлеоне от филма “Кръстникът”.

Любопитното е, че в лентата дрехите ще захвърли и скандалната актриса Диляна Попова.

Преди години красавицата беше спрягана като любовница на Димитър Бербатов. Самата тя отрече да се познава с футболиста и да е имала нещо общо с него.

“Актьорският ми дебют. Скоро по кината”, написа Митко. Изтупан в официален черен костюм, бяла риза и вратовръзка, той раздава собствено правосъдие. Пуши пура, кара супермодерно бяло беемве.”Кило и половина. Плащам веднага”, е част от репертоара му. След това Бербатов се намесва и с друга сцена “Викам това пенсиониране да го отложим засега”, след което изритва футболна топка в главата на друг от героите.

В една от главните роли влиза поп изпълнителката Гери-Никол. Тя е певица на новата група Революция Х. В лентата влиза и певецът Люси Иларионов.

 

sportal.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published.