Бурята не попречи на купона с Coca-Cola Happy energy tour

Мотокросист от Симитли отново №1 на състезание
June 26, 2017
Азис пристига в Сандански след броени дни
June 27, 2017

Звездите на българската музика събраха стотици меломани на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград по време на концерт на Coca-Cola и The Voice .

Седмица след пищните и зрелищни награди на БГ Радио, звездите от родната сцена, отново излязоха пред благоевградската публика за да пеят и танцуват, заедно. Гласовете от българската музика се върнаха за още музикални забавления и незабравими емоции.

 Съзвездието от млади изпълнители бе събрано от музикалното турне на радио и телевизия The Voice и блестяха в продължение на 2 часа на сцената в центъра на града. БГ артистите забавляваха младата публика и феновете на българските хитове.  Многобройните фенове пяха и танцуваха с Балет Nova , DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита, Криско,  Кристиан Костов, които се качиха на сцената за да изпълнят най- обичаните хитове на годината.

На третия концерт от турнето на Coca-Cola и The Voice двадесет късметлии получиха възможността да бъдат на бекстейджа и да се срещнат с едни от любимите си български изпълнители. Избраните на случаен принцип победители имаха възможността да вземат приятел, с когото заедно да се включат в звездното парти, което се вихреше зад сцената.

Coca-Cola The Voice Happy energy tour 2017 продължава своето турне из градовете в България. На 29 юни родните звезди ще гостуват в град Русе, на 2 юли във Варна и 5 юли в Бургас. На 16 септември българските хитове ще звучат на площад „Батенберг“ в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published.