Българи печелят турнира на Неймар в Гърция

Нова тежка катастрофа на АМ “Тракия” с 2 жертви и 8 ранени
April 14, 2018
Вихрен и Миньор Пк със зрелищно реми в Сандански
April 15, 2018

Днес се проведе турнир на “Neymar Junior’s Five” в Солун (Гърция), два от 19-те състезаващи се отбора бяха български. Съответно “Викингите” от Благоевград, подвизаващи се в Солун под името “BG Vikings” и “Комплексарите” от София. След добра игра и на двата български отбора, които взаимно се подкрепяха, и показвайки доста по-добра игра от другите гръцки отбори те достигнаха до полуфиналите.

“Викингите” излязоха първи на терена, спечелвайки с 5:0 и елиминираха всички играчи на противниковия отбор. За разлика от тях “Комплексарите” срещнаха труден съперник, но съумяха в последната минута да отбележат гол и така се класираха на финал.

След като двата български отбора бяха финалисти, те решиха да не играят финал. Българското в тях проговори и достойно двата отбора си поделиха първото място на почетната стълбичка. Двата отбора заедно издигнаха българския флаг пред гръцките фенове, които им завидяха на техниката и качествата.

  На 20 май ще премерят сили с останалите гръцки отбори в Атина, където ще бъде определен и победителя от Гърция.

Ето и имената на шампионите от Благоевград: Викингите – Евгени Найденов, Росен Богоев, Роберто Бахов, Слави Калчунков, Димитър Миленков, Костадин Ангелов, Любослав Ангелов. Те постигнаха 4 победи с голова разлика 13-1, което им дава шанс да се изправят срещу най-добрите в Атина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *