Безвъзмездно финансиране директно от Брюксел

Първата група бежанци мина през с. Кулата
March 28, 2016
ВИДЕО: Интервю с Иван Митрев
April 1, 2016

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Уважаеми представители на малкия и средния бизнес в община Сандански,

Европейската комисия предоставя възможност на всяко едно МИКРО, МАЛКО ИЛИ СРЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ да получи БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ директно от Брюксел в размер до 2.5 МИЛИОНА ЕВРО на проект, чрез специалния инструмент за МСП на програма „Хоризонт 2020”.

Самите МСП могат да кандидатстват директно в Брюксел и по още 62 отворени към момента процедури по различни програми за безвъзмездна помощ, управлявани директно от Европейската комисия.

Ако Вие сте представители на микро, малък или среден бизнес, имате уникалният шанс да получите безвъзмездна финансова помощ директно от Брюксел и то точно сега – през програмен период 2016 – 2017 година.

Ако желаете да получите по-конкретна информация за самите европейски програми и фондове и как да кандидатствате за такова безвъзмездно финансиране, елате на специално организираната за тази цел Информационна среща: “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти”, която ще се проведе на о5 април 2016 година от 15:00 часа в Интерхотел „Сандански”, зала „Червен салон”.

Главен организатор на мероприятието е г-н Георги Батев.

Специален акцент ще бъде поставен върху възможностите за подкрепа развитието на ТУРИЗЪМ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ИНДУСТРИЯ и ОБЩИНИ в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *