Бездейства ли полицията в Сандански?

Силен шамар за ОФК “Вихрен”
August 10, 2016
Полицията от Петрич откри поредната “зелена” реколта
August 11, 2016

Водач коментира ситуацията която го е сполетяла.

На 8 август в 10.58 часа, пътувайки за Сандански в началото на с. Градешница, ТИР с номер на ремарке Е7287КХ предприе умишлено маневра изпреварване и умишлено и брутално ме изхвърли от пътното платно с цел да ми навреди.

Благодарение на това, че около 20 м преди това свърши мантинелата и аз бях принуден да се спася на банкета с големи дупки, защото щеше да ме убие.

Веднага се обадих на телефон 112 и оттам ми направиха конферентна връзка с МВР-Сандански. Обясних на дежурния какво е станало, поискаха ми номер на камиона и моя номер на мобилния телефон. След като уточнихме нещата, дежурният обеща в района на Сандански да спрат камиона и да ми се обадят.

От с. Градешница карах след камиона в очакване той да бъде спрян. Карам си, карам си, отминахме Сандански и на разклона за Петрич се върнах към Сандански, а камионът потегли в посока Кулата.

След около 2 часа не издържах и се обадих на дежурния полицай в Сандански, за да разбера какво става. Дежурният полицай се държеше като грубиян и селяндур, който вчера е слязъл от гората. Едва ли не аз трябваше да му се извиня, че му досаждам.

Накрая го помолих да ми се представи и каза, че е полицай Гърков.

Питам аз: Вие полицаи ли сте, или банда негодници, които са се самозабравили? Полицията по света служи на народа си, а в България служи да се гаври с гражданите си.

Ако на някого му е тежка службата, или няма качествата, или е там с други мотиви, да си взима шапката и да го няма.

Ако този шофьор на камион е пиян, той утре може да сгази и вашето дете, защото вие като полиция не работите!

Към полицията: Какво ще предприемете спрямо този ваш служител или може би такива като него в дирекция са стотици?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *