Атанас Стоянов : Нямам нищо общо с уволнението на Димитър Влахов

Лек автомобил блъсна възрастна жена в центъра на Кресна
October 11, 2017
Четири бронзови медала за КИБИ “Спартак” на световното в Унгария
October 12, 2017

Народният представител от ВМРО Сандански, Атанас Стоянов категорично заяви, че няма нищо общо с уволнението на бившият горски стражар от ДГС Катунци, Димитър Влахов.

Изказването му идва, по повод на вчерашното обвинение от ексгорският служител, Димитър Влахов, че именно Атанас Стоянов и Андон Балтаджиев – Бълхата са виновни за уволнението му от работа като горски в ДГС Катунци.

Той категорично отрече твърденията на Димитър Влахов и още по -категорично заяви: “Във връзка с инцидента край село Пирин между Димитър Влахов и Андон Балтаджиев, категорично заявявам, че нямам нищо общо и не съм свързан със случая по никакъв начин. Андон Балтаджиев е използвал некоректно и непочтено моето име. Не съм съдействал по никакъв начин, на която и от двете страни по техния строй и по никакъв начин не съм се опитвал да кадрувам във ведомството, в което Димитър Влахов е работил – ДГС Катунци. В тази връзка призовавам, полицейските и разследващите случая органи да разкрият обективната истина и виновните да си понесат отговорността”, лаконичен бе Атанас Стоянов.

Припомняме, че вчера, директно от болничното легло в хирургичното отделение на МБАЛ „Свети Врач” в Сандански, бившият горски стражар, Димитър Влахов, обвини депутатът Атанас Стоянов, че имал пръст в изгонването му от работа.

По думите на Д. Влахов, Андон Балтаджиев го заплашил с уволнение, заедно с депутатът Атанас Стоянов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *