Апостол Апостолов: Септември не бе на нужното ниво през есента

Таекуондо клуб Хоук – Банско с пет финала на България Опън – три златни и два сребърни медала
November 27, 2017
Санданчака полетя от 4-ия етаж в ЖК “Спартак”
November 27, 2017

Септември (Симитли) се представи незадоволително през есенния полусезон, заяви Апостол Апостолов правейки равносметката за есенния дял от първенството на Югозападната трета лига.

„Въпреки, че ръководството на отбора направи всичко възможно да бъдат подсигурени всички футболисти, които спортно техническото ръководство желаеше, въпреки, че от икономическа гледна точка, Септември е от най-добре подсигурените отбори в групата, въпреки че отбора има перфектни условия за учебно-тренировъчен процес- резултатите не са това, което ние и публиката на Септември (Симитли) очакваше от този полусезон.

Футболистите се представиха далече под възможностите си, за което красноречиво говори това, че ще „зимуват” далеч от първите три в таблицата- въпреки, че са четвърти. Това само по себе си показва, че целта поставена пред старши-треньорът Спас Стоименов не беше изпълнена.

В тази връзка, ръководството ще направи всичко възможно да бъдат привлечени няколко класни попълнения по време на зимната пауза, тъй като желанието на ръководството е Септември (Симитли) да се представи далеч по- добре в следващия полусезон”- заяви кметът на общината  Апостол Апостолов, правейки анализ на  играта на отбора от Симитли през есента.

Leave a Reply

Your email address will not be published.