Александър Манолев поздрави 11-те на Кулата и Марикостиново и им подари 5 топки

Мариян Трунгов : Младите хора като мен, обикновено гледат безучастно на политиката, без да осъзнават, че именно ние можем да осъществим промяната
March 11, 2017
Кой срещу кого на вота по области (Пълен списък)
March 12, 2017

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ в област Благоевград подари 5 футболни топки на отборите на Кулата и Марикостиново. Футболната легенда Емил Костадинов дойде заедно с него да гледа дербито в „А“ ОФГ. Всеки от отборите получи по две тренировъчни топки, а победителят спечели и една професионална, с която ще могат да играят официалните си мачове.

„За съжаление не виждам много млади момчета в двата отбора. Трябва повече да се помага на спорта, а децата да започват да тренират от най-ранна възраст“, каза кандидатът за народен представител. Той акцентира, че затова има поет категоричен ангажимент от ПП ГЕРБ при следващ управленски мандат да има физкултурен салон във всяко училище. „Спортът и образованието са изключително важни и трябва да вървят ръка за ръка. Не само, за да създаваме спортисти, а и за да учим децата на упоритост и самодисциплина“, подчерта той.

Мачът започна с превъзходство за отбора на Кулата, но в средата на първото полувреме Марикостиново поведоха в резултата. Оттук до края на полувремето те създаваха повече положения, но така и не стигнаха до ново попадение. Логичното все пак се случи в началото на второто полувреме и домакините вкараха втори гол. В края на мача Кулата се върна с гол от дузпа, но времето не им стигна за повече. Така мачът завърши с победа за домакините и краен резултат 2:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *