Александър Манолев: Минималната работна заплата ще нарасне на 650 лв. при управление на ГЕРБ

Анкета : За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори в САНДАНСКИ?
March 10, 2017
23-годишен от разложкото с. Долно Драглище катастрофира край Сандански
March 10, 2017

Политическа партия ГЕРБ се ангажира с постепенно увеличение на минималната работна заплата, като в рамките на следващ управленски мандат тя ще нарасне на 650 лв. Това каза кандидатът за народен представител в Благоевградска област Александър Манолев по време на среща със заетите в шивашката индустрия.

„Единственият път за бъдещето на България е увеличаване на доходите на населението. Но това трябва да стане постепенно и като се създадат повече възможности за работодателите“, посочи Александър Манолев. По думите му Сандански и регионът имат много добри перспективи за развитие на леката промишленост, като с изграждането на АМ „Струма“ ще се даде нов икономически тласък. „По-бързо придвижване означава повече поръчки, инвестиции и нови работни места. Затова основен ангажимент на ГЕРБ е бързото завършване на магистралата – нещо, което ще бъде и основен приоритет в моята работа“, допълни той.
„Трябва да се стремим да разширим позициите, които Вие с Вашите усилия извоювахте в шивашката индустрия и да привлечем повече инвестиции и поръчки от Централна и Западна Европа“, подчерта той. Заетите в сектора са доказали, че могат да отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти, а по-висококачествено производство означава и по-добро заплащане, стана ясно от думите му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *