Абсолвенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ засадиха дръвче в чест на завършването си

Благоевградчани се вдигат на нов протест в защита на разкопките на Скаптопара
May 3, 2018
Община Сандански ще отбележи 6 май – Денят на храбростта и Българската армия
May 3, 2018

Абсолвентите от специалност „Връзки с обществеността“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ознаменуваха наближаващия край на бакалавърското си обучение и началото на своята професионална реализация със засаждане на дръвче. Събитието, което се превърна в символичен празник се състоя в градинката срещу Кариерния център на университета.

Четвъртокурсниците силно развълнуваха своите преподаватели с благодарности за тяхната отдаденост и професионализъм през годините и отправиха апел към останалите студенти също да оставят трайна следа след себе си. Специалното събитие бе придружено от неформална част, за коктейла на която се погрижи вече професионално ориентиран четвъртокурсник със собствена агенция за организиране на празнични събития – Атанас Зайков.

Ръководителят на Катедрата доц. д-р Славянка Ангелова откри официално плочата с надпис Випуск 2018 г. Специалност „Връзки с обществеността“, която съпътства младата цъфтяща върба. Тя пожела на студентите да бъдат все така целеустремени и да не забравят къде са положили корените на своето висше образование.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *