7 човека пострадаха при пътни инциденти в Симитли, Садово и Кочан

Започна мащабен ремонт на най-дългата улица в с. Склаве
August 21, 2018
Кола пламна на околовръстен път в Сандански
August 22, 2018

На 20.08.2018г. около 16:10 часа на кръстовище, образувано от ул.“Христо Смирненски“ и ул.“Васил Левски“ в гр.Симитли, лек автомобил „Опел Зафира“ с 29-годишна водачка от гр.Симитли, движейки се по ул.“Васил Левски“ и при наличие на пътен знак „Б2“ не спира, навлиза в кръстовището и се блъска странично в движещ се по път с предимство лек автомобил „Фиат Пунто“ с 68-годишна водачка от гр.Симитли. Водачката на лекия автомобил „Фиат Пунто“ е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград с комоцио, а водачката на лекия автомобил „Опел Зафира“ е прегледана и освободена без наранявания.

На 20.08.2018г. около 21:30 часа на пътя между ГКПП-Илинден и с.Садово, лек автомобил „Нисан Мурано“ с 82-годишен водач от с.Илинден, общ.Хаджидимово, не спазва необходимата дистанция и се блъска в тракторно ремарке, теглено от колесен трактор с 40-годишен водач от с.Садово, общ.Хаджидимово. В резултат на инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил, който е с контузия в областта на гърдите, 57-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пътуващ в лекия автомобил, който е с контузия на шийни прешлени и 63-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пътуващ в автомобила, който е с натъртване в областта на гърдите. След извършен медицински преглед и тримата пострадали са освободени за домашно лечение и без опасност за живота. Пробата с техническо средство за употреба на алкохол на водачите е отчела наличие на 0,61 промила алкохол в издишания въздух на водачът на лекия автомобил.

На 20.08.2018г. около 22:00 часа по пътя между с.Кочан и с.Ваклиново, общ.Сатовча, лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 18-годишен водач от с.Кочан, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза в ляво от платното за движение и се преобръща в крайпътна нива. В резултат на инцидента, с разкъсно-контузна рана на долната устна и контузия на главата и корема е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев, а с разкъсно-контузна рана в областта на главата е пострадал 17-годишен младеж от с.Кочан, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

По време на движението на автомобила водачът и пътникът са били без поставени обезопасителни колани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *