33 двойки честваха своите “златни” и “сребърни” сватби в Сандански

С голям интерес завърши Държавният шампионат на супер спринт триатлон и традиционият трипъл микс триатлон
May 27, 2018
Детски певчески хор към Читалище “Светлина 1942” с. Плоски с две призови места
May 28, 2018

Под егидата на кмета на община Сандански -Кирил Котев,  33 двойки, сключили брак през 1968 г. и 1993 г. честваха своите 50 и 25 годишнини.  Изключителната организация и тържественост на събитието впечатлиха семействата, които бяха посрещнати със сладка пита.

Всички гости бяха приветствани от кмета на община Сандански – Кирил Котев, който връчи на семействата по бутилка шампанско и специално ръчно изработени сувенири, които да им напомнят за техния празник, което развълнува всички двойки. В летописната книга на община Сандански, в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние, празнуващите положиха символично своите подписи, така както преди 25 и 50 години.

За да бъде празникът истински, настроението на всички гости повдигнаха момчетата и момичетата на ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев.

Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на кмета  за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.