Юана Петрова: Да помогнем на Сашко Мутафчиев!

Вихрен започна зимната подготовка
January 12, 2016
Падна таксата “Синя зона” в Благоевград
January 19, 2016

1.Kaк се появи идеята ?

– Идеята дойде спонтанно, мислейки си за Ивана Караколева от Петрич, на която също помогнахме с благотворителен концерт и ми се иска да помогнем и на друго дете.

2.По какъв начин избра точно на това дете да помогнеш ?

-Идеята ми дойде от таз годишния коледен базар ,който беше направено благотворително от организация „ Помогни без причина” на Сашко Мутафчиев.

3.Какви са мненията на твоите съученици за тази благотворителност ?

-Приеха я добре и някой от тях решиха да му помогнат, но повече интерес имаше от странични хора, за което много се радвам .

4.Ще продължиш ли това дело и за другите деца през годините ?

-Да, разбира се !До колкото е възможно ще им подам ръка.

5.Какво те мотивира да помагаш?

-Най вече страданието на децата. Иска ми се да виждам повече усмивки на техните личица.

6.Има ли добро в хората ?

-В някой го има, в други изобщо го няма за съжаление, но се надявам всички да станем по-добри.

7.Как избра участниците за концерта ?

– Ами реших участниците да са от град Сандански, защото знам , че те винаги са отворени за благотворителност. А специалният гост на концерта реших да бъде Крисия Димитрова , с която се свързах първо по Facebook , след това се свързахме по телефона и я поканих. Тя веднага ми прие и каза, че тя иска повече да се правят такива благотворителни каузи.

8.Искаш ли да благодариш на някого ?

-Да !Искам да благодаря на Г-н Атанас Стоянов, Г-жа Катерина Тренкова и ученици от Земеделска Професионална Гимназия , които ми помогнаха в организирането. Също така искам да благодаря и на участниците в концерта : Ансамбълът при народно читалище Отец Паисий, танцов състав „Празник”, танцова формация „HOPE”, както и на певиците Крисия Димитрова и Снежана Карамфилкова. Искам да благодаря на моето семейство, че са ме отгледали и възпитали по този начин. Благодаря на Господ ,че съм жива и здрава, за да мога да помагам на хората, когато имат нужда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *