1300 пакети за нуждаещите се в община Кресна

Задигнаха безалкохолни и рекламни маси пред магазин в Сандански
April 23, 2019
Засилен полицейски контрол по пътищата в Югозапада за Великденските празници
April 24, 2019

В община Кресна стана неотменима традиция всички пенсионери и хората в риск и нужда да получават заслужено внимание и грижа по Великден и другите големи християнски празници. Благотворителната инициатива “Да докоснем сърцата на възрастните хора”, която е важна част от социалните ангажименти в програмата за управление на кмета на общината, г-н Николай Георгиев, се приема с нескрито удовлетворение и задоволство от всички.

Днес, (24.04.2019 г.) и утре, благотворителната акция за пореден път ще обхване хората в пенсионна възраст и в риск, а подготвените повече от 1300 пакети ще достигнат до своите получатели, за да им засвидетелстват признанието на местната общност.

 

В малката община под Пирин грижата за хората в нужда не е досадно задължение, а дълбоко осъзната необходимост, следствие от богатата душевност и благородство на местните хора !

 

“За мен, преди всичко като човек и след това като кмет, няма по-голяма награда от сълзицата щастие в очите на мой съгражданин, получил полагащото му се внимание и грижа”, казва кметът Георгиев без да може да скрие и своето вълнение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *