Шкафче за всяко дете в Трето основно училище “Христо Ботев”, гр. Сандански

Ледена пързалка на площад „Македония“ ще радва жители и гости на Благоевград
January 15, 2019
Евростат: Всеки трети пенсионер у нас е бил в риск от бедност
January 16, 2019

Трето основно училище “Христо Ботев”, гр. Сандански отново демонстрира загриженост и комфорт за своите ученици. Днес в сградата на училището пристигнаха 26 метални шкафчета, които ще бъдат ползвани от възпитаниците на директор Румен Сидеров. Шкафчетата са по Национална програма “Осигуряване на съвременно образователна среда”, модул: Осигуряване на ученически шкафчета.

Училището закупи и 8 шкафчета, които ще бъдат използвани от помощният персонал. По този начин, Трето основно училище “Христо Ботев”, става първото образователно заведение на територията на община Сандански, което разполага с шкафче за всеки ученик.

“Радвам се, че завърших една инициатива, която започнах преди година. От днес всички ученици в нашето училище ще разполагат с лично шкафче. До вратата на всяка класна стая ще бъдат разположени шкафчетата, които учениците ще могат да ползват през цялата година. С тази инвестиция целим да възпитаваме децата да бъдат подредени, да държат на личните си вещи и да намалим теглото на раниците им. В шкафчето ще могат да бъдат оставяни помагала, гланцови блокчета, моливи, химикали и тетрадки, които да не ги разкарват до вкъщи.” сподели директорът Румен Сидеров.

1 Comment

  1. 777 says:

    и второ оу има шкафчета за всяко дете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *