ШАМПИОН! Николай Буков е златното момче на България по Киокушин карате

Петрич ще почете Ботев и загиналите за свободата на България
May 31, 2022
Морето изхвърли пакети с кокаин на гръцкия остров Скиатос
May 31, 2022

Николай Буков е нашия пореден подарък за град Сандански, златното момче на града. Републикански златен медалист по Киокушин карате в зала “Горна Малина” София. На практика не побеждаван до сега, второ поредно злато от две поредни състезания. Републикански шампион за деца лека категория за България. Което означава, че в България няма дете в неговата категория, което да му се опълчи в бой с Киокушин.

Жълт колан му бе връчен лично от неговият Сенсей, постигнат със зверски труд заради постиженията в спорта. На тази крехка възраст 7-години такъв колан е рядкост типична за таланти поели по трудния път на доказване.

Републиканското състезание за деца от цяла България по Киокушин карате се проведе на (28.05.22) в зала “Горна Малина” София заедно със Сенсей (треньор) Димитър Стоянов от “СК КИОКУШИН КАРАТЕ-КУДО САНДАНСКИ”. Един от подгласниците на Николай с медал за смелост е брат му Костадин Буков, а Алехандро Юлиев, Едгар Морадян и Марин Йордаов със сребърни медали а Божидара Йордаова заедно с Благовест Андреев получиха бронзови медали.

Останалите трима от участниците бяха наградени със медали за смелост и храброст.

Адмирации за талантливите деца на Сандански!

Leave a Reply

Your email address will not be published.