Четири катастрофи в област Благоевград

Отново катастрофа, помляха се две коли
April 9, 2018
Песни, танци и подаръци за Великден в с. Плоски
April 9, 2018

Четири катастрофи станаха в област Благоевград само за четири часа днес. Около 14 часа лек автомобил се заби в мантинела малко преди входа на Симитли на идване от областния център.

 

За щастие при произшествието няма пострадали. Има материални щети по возилото, а движението в района бе затруднено за известно време.

Около час по-късно на главен път Е-79 край Сандански челно се удариха два леки автомобила “Мерцедес” и “Рено”. Предниците на двете коли са смачкани, но пострадали и жертви няма. Каква е причината за инцидента все още не се знае.

Вокс64 напомня, че по-рано днес в региона станаха още две катастрофи. Минути преди 12 часа в местността “Полигона” се сблъскаха ТИР и лек автомобил “Ситроен”. В резултат на това се образуваха километрични опашки. При инцидента няма ранени. Около 15 часа двете возила бяха изтеглени извън пътното платно.

Около 13 часа пък два леки автомобила се удариха в тунела “Железница” край Симитли. Пътуващите в тях се разминаха само с уплаха.

Трафикът продължава да е изключително интензивен, на места са се образували огромни задръствания. Има и дълги колони от автомобили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *