Ученици от ІІІ-то ОУ “Христо Ботев” получиха награда от директор Сидеров

Сандански ще бъде фолклорната столица на България на 13-ти октомври
October 9, 2018
Три нови джипа за полицаите от Сандански
October 10, 2018

Директорът на Трето основно училище “Христо Ботев”, гр. Сандански – Румен Сидеров подари безплатен театър на 470 възпитаници от училището. Учениците от първи до четвърти клас днес се насладиха на детско представление „Красавицата и Звяра” изпълнено от Драматичен театър „Н.Вапцаров” – Благоевград с режисьор Димитър Жеков.

Малките зрители напълниха голямата зала в Дома на културата, където актьорите се погрижиха за усмивките и положителните емоции след учебните занятия днес.

“Радвам се когато най-малките възпитаници на нашето училище са щастливи и са с усмивка на лицето. Реших да разнообразя ежедневието на учениците, като им подаря едно представление, което са им разказвали техните родители, а именно „Красавицата и Звяра”. С този театър те обогатяват знанията си и развиват любопитство към произведенията, които изучават в училище. Най-малките ученици се възхитиха на костюмите, декора и мимиките на актьорите, а учениците от четвърти клас наблюдаваха самата история, която са чели като по-малки. Важно е нашите деца да запазят приказките в сърцата си, за да може да пораснат в едно прекрасно детство.” сподели директор Румен Сидеров.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.