Три катастрофи с четирима ранени само за ден

ОТНОВО! Криминалисти откриха 540 кг. канабис в местност край Петрич
August 9, 2018
Земляческа среща събира на едно място стотици в село Кашина
August 9, 2018

На 08.08.2018г. около 14:18 часа на ПП1 Е-79 в района на жп гара Пейо Яворов, лек автомобил „Ауди“ с 27-годишен водач от с.Катунци, движейки се в посока от гр.Благоевград към гр. Кресна и при наличие на пътна маркировка М1, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 44-годишен румънски гражданин, движещ се в посока от гр.Кресна към гр.Благоевград.

В резултат на удара лекият автомобил „Ауди“ отскача и се удря в крайпътен скат. При инцидента, без опасност за живота, са пострадали: водачът на лекия автомобил „Ауди“, който е с фрактура на прешлен,  водачът на лекия автомобил „Опел Вектра“, който е с порезна рана на ръката и момиче на 7 години, пътуващо в лекия автомобил „Опел Вектра“, което е с комоцио и е настанено за лечение в МБАЛ-Благоевград.

На 08.08.2018г. около 16:00 часа на ПП1 Е-79 в района на кръстовище за с.Кулата е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 46-годишен водач от гр.Петрич, завивайки на ляво към с.Кулата, отнема предимство и се удря в лек автомобил „Фиат“.

На 08.08.2018г. около 18:15 часа на пътя между с.Рупите и гр.Петрич е станало ПТП, при което след прилошаване на 21-годишен водач на  товарен автомобил „Фолксваген ЛТ 35“ от гр.Петрич, същият е загубил контрол над управлението на автомобила, в резултат на което автомобилът излиза в ляво от пътното платно и пада в крайпътен скат. С травма на главата е  пострадал водачът, който е настанен за лечение в МБАЛ Югозападна, без опасност за живота.

Leave a Reply

Your email address will not be published.