Трима души пострадаха при ПТП в област Благоевград само за един ден

28 нови случая на Ковид-19 в област Благоевград
July 31, 2020
Днес стартира Държавното лично отборно първенство по плуване в Сандански
July 31, 2020

Вчера около 07:20 часа на ул.“В. Априлов“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Дачия“ с 42-годишен водач от Благоевград при потегляне на заден ход е блъснал 69-годишен пешеходец от града, който е транспортиран от водача на автомобила до ЦСМП-Благоевград, където е констатирано, че е пострадал с охлузни рани в областта на слепоочието и ръката. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Вчера около 15:00 часа на пътя между с.Баничан и с.Брезница, лек автомобил „Опел Вектра“ с 64-годишен водач от с.Корница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в дясно от пътя и се е блъснал в крайпътно дърво. С разкъсно-контузна рана на главата и комоцио е пострадал 63-годишен мъж от с.Корница, който е пътувал в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

Вчера около 19:15 часа на ГКПП-Кулата, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 27-годишна водачка от гр.Петрич, завивайки на ляво за излизане от колона от леки автомобили, отнема предимството и блъска мотоциклет „Сузуки“ с 42-годишен водач от гр.Сандански. Мотоциклетистът е получил охлузни рани в областта на крака и ръката и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *