Тежка авария остави половин Сандански без вода

Въртяща сцена и падаща оркестрина в Дома на културата в град Сандански
September 5, 2018
Хебър победи Вихрен за купата с поредна дузпа за отбора от Пазарджик
September 5, 2018

Тежка авария оставя половин Сандански без вода за тази нощ. Днес след обяд, вода проби и повдигна асфалта на бул. “Свобода”, след което потече по целия булевард, през светофарите и достигна до бензиностанция ОМВ.

На мястото на аварията работи екип на “УВЕКС”, които вече повече от 2 часа копаят на мястото, от което тръгна теча. До момента екипът е достигнал до спуканата тръба, но работата съвсем не е наполовина.

От тук нататък предстой да се вземе мера на тръбата, да се отреже старото парче, да се почисти от двете страни на тръбата, да се постави новото парче и след това евентуално да бъде пусната водата.

Мнозина от жителите, които минаха през аварията коментираха и това, че бул. “Свобода” няма нито една отводнителна шахта, която да поема дъждовната вода. По време на старото управление булеварда бе асфалтиран, а заедно с пътя и отводнителните шахти, които вече са в миналото.

Работниците на “УВЕКС” все още не могат да предвидят колко време ще отнеме аварията, но е ясно, че тази нощ за тях ще бъде дълга.

Leave a Reply

Your email address will not be published.