С оригинален флашмоб бе открита новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград

Благотворителна изложба базар с картини на деца от детските градини усимхна благоевградчани
October 4, 2022
Редица мероприятия по повод 110 години от овобождението на Горна Джумая
October 4, 2022
С хоро и песен започна новата учебна година в ЦЛТРДБ. Преподаватели и деца бяха подготвили интересна изненада за всички във и пред сградата на Община Благоевград. По този орогинален начин бе открита новата учебна година на Центъра. Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов.
22 школи по изкуства и наука са на разположение на децата на Благоевград – изобразително изкуство, пиано, цигулка, литературно творчество, английски език, математика, техническо конструиране и моделиране, програмиране и графичен дизайн, класическа китара и други. По традиция е голям интересът към ДЮФА “Пиринска китка”, ФТА “Пиринче”, Тамбура- фолклорна група “Веселина”, ДЮТ “Щурчо”, Балет “Кроазе”.
Наред с познатите школи, любопитството на децата е провокирано от Детско студио “Публични изяви”, където ще се обучават водещи и оратори. Много полезна за децата е работата на кариерните консултанти, които през цялата година организират интересни занимания с децата с цел запознаване с различните професии.
След изключително успешната Лятна академия в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, преподавателите са заредени с много хъс за нови творчески успехи на своите възпитаници.

Leave a Reply

Your email address will not be published.