Стела и Сандев ще стават родители (Снимки)

Спасители: Сваляме труповете на ръце, дано мине без инциденти!
January 2, 2023
Интензивен трафик по Е-79 край Симитли
January 2, 2023

Бяхме свикнали в последните години готините новини, свързани с инфлуенсъри и реалити герои да ге научаваме около празниците. Сега обаче беше доста скромно – едно звездно бебе (това на Поля и Митко от „Един за друг“) и един годеж (на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева). Е, добре, че бяха Стела и Сандев, за да отсрамят инфлуенсърската гилдия.

Защото двамата обявиха, че ще стават родители! Направиха го в емоционално видео в канала на Стела в YouTube, както и с публикации в Instagram, където показаха и снимки от ехографа.

 

Всичко започнало през октомври, когато Стела забелязала, че има закъснение в цикъла. Нейната братовчедка настояла да си направи тест и той се оказал положителен. Това не било твърде изненадващо, тъй като двамата със Сандев тъкмо били решили, че искат да имат свое дете и от месец правили опити.

Забележителното в случая е, че Стела успяла да опази тайната от половинката си цели 2 седмици в търсене на най-подходящия момент и начин, за да му съобщи. Накрая го направила, като му връчила кутия за обувки, в която имало обаче бебешки такива, както и положителния тест.

 

И двамата са категорични, че все още не осъзнават напълно какво им се случва, но са изключително щастливи. Терминът на Стела е 27 юни, а към момента тя е в средата на четвъртия месец от бременността. Качила е около 3 кг., а коремчето започва да ѝ личи.

Влогърите вече са съобщили на най-близките си, че ще стават родители, а пола на бебето все още не се знае.

Стела и Сандев се събраха отново тази година. Дълго време обаче подновената им връзка беше тайна. Обявиха събирането си в специално видео, като не определиха раздялата им като грешка, а като един период на поуки и ценни уроци. Двамата осъзнали, че са един за друг, а сега любовта им била дори още по-силна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.