Стабилизираха Марио Метушев, заклал приятеля си Дзъмбо

Цветан Цветанов официално обяви Атанас Камбитов за кандидат – кмет на Благоевград
June 18, 2018
(Снимки) Бедствено положение в София
June 18, 2018

38-годишният ,бивш нападател на Пирин, Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Черноморец (Бургас), Пирин (Благоевград) и Берое, Марио Метушев който уби съгражданин след скандал и смъртоносна битка с ножове в Гоце Делчев вече е стабилен.

Това каза  д-р Мария Радойкова, управител на МБАЛ „Иван Скендеров“-Гоце Делчев. Тя посочи, че той вече не е на апаратна вентилация и е контактен, но още е в Реанимация.

Припомняме, че на 15 юни следобяд е получен сигнал за това, че в частен дом в Гоце Делчев има 42-годишен мъж, който е с прободни рани по тялото. От пристигналите на място полицейски служители и  медицински екип е установено, че

42-годишният мъж е починал, като на място е намерен да лежи и 38-годишен мъж, който е с прободна рана в областта на шията и множество други в областта на корема.

Трагедията отприщи разнородни коментари – от това, че бившият футболист е бил отключил психически проблем, след като е бил арестуван преди време за контрабанден тютюн, до това, че с приятеля си имал неуредени финансови проблеми. Коментира се и че М. Метушев трябвало да отлети на 20 юни на гурбет в Англия да бере ягоди. Каква е истината за скандала с приятеля му, засега не е ясно.

Работата на органите на реда по случая продължава.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!