Септември Симитли: Надяваме се на адекватно решение от страна на БФС при евентуално прекратяване на първенствата в България

Община Благоевград предостави защитни костюми, предпазни шлемове и маски на МБАЛ-Благоевград
April 3, 2020
Изплащане на пенсиите за месец април 2020 г. в пощенските станции
April 3, 2020

Въпреки всичко това, което се случва в живота на хората в целия свят, футболистите на Септември (Симитли) продължават своите тренировки, спазвайки абсолютно всички ограничения, наложени от Националния кризисен щаб, като всеки един от тях тренира индивидуално по направен индивидуален тренировъчен план от ръководството.

Ръководството на отбора е убедено, че при евентуално подновяване на първенството те ще дадат всичко от себе си за постигане на поставената им цел, т.е. за завръщане при професионалистите.

При евентуално прекратяване на първенствата по футбол в България се надяваме на вземане на адекватно решение от страна на ЗС на БФС за евентуално излъчване на първенец в Югозападната В група. Тъй като към момента водач в класирането е Миньор с една точка пред нашия отбор, но в същото време отбора на Септември (Симитли) е с един мач по-малко, което де факто не прави реално класирането към момента и да не забравяме, че нашия отбор е единствен без загуба в първенството на Югозападната В група и в директния двубой категорично надиграхме отбора на Миньор (Перник) на негов терен.

Ръководството и футболистите на ФК Септември (Симитли) призовават всички „Останете си вкъщи“, за да опазим живота на нашите семейства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *