Септември Симитли вкара 4 гола на Вихрен за едно полувреме

Учениците от III ОУ “Христо Ботев” също се включиха в кампанията “Капачки за бъдеще”
April 10, 2019
Бебе проплака в семейството на Ансамбъл “Македонци”
April 10, 2019

С 4 гола за 20 минути Септември записа категорична победа срещу четвъртия в групата – Вихрен (Сандански). Септември изскочи с позиция напред във временното класиране след победата в междинния кръг.

Резултатът в мача бе открит още в 15-та минута. Точен от дузпа бе Каптиев, наказателният удар бе отсъден заради нарушение срещу Марио Топузов. В 20-та минутa Борислав Хазуров покачи на 2:0. Не закъсня и следващия точен изстрел във вратата на Вихрен (Сандански). За 3:0 се разписа Марио Топузов в 28-та минута, а в 35-та отново Каптиев оформи крайното 4:0.

„Много добър мач“, кратко похвали момчетата старши треньора Спас Стоименов и се надява нивото от днес да го задържат и занапред.

За Вихрен Сандански промените в стартовите 11 бяха сериозни, като Александър Якимов, Родри, Валери Георгиев и Димитър Калчев, които бяха на пейката. Това е първата разгромна загуба с повече от 2 попадение и без да отбележат. Единствените отбори, които са вкарали повече от 2 гола срещу Вихрен са Пирин Разлог загуба с (3-1) и Хебър Пазарджик (3-2). Тази събота Вихрен се изправя именно срещу лидерите от Пазарджик.

Leave a Reply

Your email address will not be published.