Сватба като приказка! Васко и Лили Феридарови се врекоха във вечна любов

ДОБРА КАУЗА! “Дари средства вместо букет” в ІІІ ОУ “Христо Ботев”, град Сандански
September 12, 2019
Концерт-спектакъл на Музикалния театър – на 21 септември в Летния театър на Сандански
September 12, 2019

Най-добрият нападател на “Спартак” Склаве и любимата му Лили се врекоха във вечна любов пред 300 човека. Влюбената двойка вдигна шумна сватба, за която ще се говори дълго време. В деня на сватбата, младоженеца потегли за булката като войвода, като заедно със своите приятели гръмнаха в чест на истинската любов. Кум на сватбата бе капитанът на “Спартак”, Илиян Сухарев, който обеща не само да е кум на сватбата, а и да е кръстник на поне три дечица. За шафери бяха избрани Вероника Феридарова и Стойчо Герчев.

Най-младата двойка в Сандански подписа в Епископската базилика, а след това се венча в храм “Св. Пророк Илия”, с. Беласица.

Сватбата бе уважена от Народният представител Атанас Стоянов, както и от кмета на с. Склаве Павел Пъхнев, който е верен приятел на с. Феридарови. Футболистите на “Спартак”, Склаве показаха, че не само на терена са най-добри, а и на дансинга. Освен футболисти, на сватбата присъстваха и най-точните ловджии от дружинката на Васко, а нежната част от гостите бяха приятелките на Лили.

Голямата изненада за Васко и Лили бе направена от сестрата на младоженеца и братът на булката, които им подариха екскурзия до Лондон, а след това и до Барселона. В четиридневния престой в Барселона, Васко ще може да гледа на живо футболната среща между Барса и Виляреал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *