Санданчанин спаси живота на умиращо коте

Частичен протест на Кулата
November 14, 2018
Кметът Красимир Герчев ще кумува на 36 двойки, празнуващи златни и сребърни сватби
November 15, 2018

На 29-ти октомври бе блъсната котка в град Сандански, която бе публикувана в фейсбук група. На помощ и се озова единствено Красимир Добринов, който през последните 17 дни се грижи за нея. В момента малкото коте се възстановява след животоспасяващи операции. Ето и какво написа Красимир в фейсбук:

“Здравейте! Помните ли прегазения котарак който прекара три часа със смазана глава в чакане някой да се смили над него пред Райфайзен банк?
Вече е почти излекуван след 17 дневно лечение и няколко операции. Той е много гальовен и не спира да мърка и да се гали въпреки това което преживя. Не съм виждал друго живо същество с толкова голямо желание за живот. Преди 2 часа го взех от Duo vet и цената за живота на гальовния котарак беше 410лв +отстъпкатата която направиха от клиниката. Ще бъда благодарен ,а най-вече пухкавия късметлия на всеки притекъл му се на помощ с каквато и да е сума (5-10-20-50лв без значение)”, сподели Красимир в социалната мрежа фейсбук.

Всеки, който иска да му помогне може да го направи като му пише на лично съобщение във фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100017999144609

Leave a Reply

Your email address will not be published.